На блокпосту в Красноармійську міліція затримала 32-річного мужика, який підозрюється в незаконному зберіганні боєприпасів, йому загрожує до 7 років в'язниці. Про це повідомили в прес-службі МВС.

При огляді авто в кишені у його пасажира виявили гранату Ф-1, і запал до неї. У присутності свідків знайдені предмети вилучили та направили на дослідження.

Читайте також: У Києві чоловік намагався продати цілий арсенал зброї (фото)

Затриманим виявився 32-річний житель села Даченське Красноармійського району, за його словами це дійсно бойова граната, і він знайшов її на вулиці. Чоловік вирішив залишити собі знахідку "про всяк випадок", не дивлячись на те, що знав, що порушує закон, сподівався, що "пронесе".

Правоохоронці порушили кримінальну справу за статтею "Незаконне поводження зі зброєю", чоловікові загрожує покарання строк від 3 до 7 років.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще