Колишні керівники і власники одного з комерційних банків Одеси незаконно заволоділи грошима, які належать фінансовій установі. Загальна сума становить понад 60 мільйонів гривень. У результаті банк став неплатоспроможним.

Про це повідомляє прес-служба Головного управління Міністерства внутрішніх справ в Одеській області.

Зловмисники, щоб отримати гроші, сформували в головному відділенні банку видаткові касові ордери на переміщення грошей. Після цього направили їх в Харківське регіональне управління. Воно не працює ще з кінця минулого року.

Правоохоронці проводять слідчо-оперативні дії, щоб встановити всіх причетних до злочину і притягнути їх до кримінальної відповідальності.

Читайте також: Чиновників "Київпастрансу" спіймали на привласненні 40 млн грн

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Стосовно зловмисників було відкрито кримінальне провадження за статтею Кримінального кодексу "зловживання владою або службовим становищем".

Шахраям загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до шести років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, зі штрафом від п'ятисот до однієї тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян і зі спеціальною конфіскацією.