У Закарпатській області правоохоронці перекрили канал постачання товарів підприємствам, які розташовані на тимчасово окупованих територіях Донбасу та Криму. Про це повідомляє СБУ.

Поблизу села Нижні Ворота Воловецького району правоохоронці затримали вантажівку однієї з кур'єрських служб області при спробі виїзду за межі Закарпаття.

Автівка була завантажена дев'ятьма тоннами текстилю.

Згідно з багажною накладною, одержувачами товару були кримські та донецькі комерційні компанії, які не перереєстровані в Україні відповідно до чинного законодавства.

Читайте також: В Росію незаконно везли горіхи на мільйон гривень

Популярні новини зараз
Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс
Показати ще

За цим фактом відкрили кримінальне провадження.

Нагадаємо, нещодавно на Харківщині правоохоронці також перекрили канал постачання продуктів харчування та будматеріалів до окупованих Росією Донецької та Луганської областей.