Командири високомобільних десантних військ Збройних Сил України та делегація Збройних сил Сполучених Штатів Америки та Збройних сил Великобританії зустрілися на базі Навчального центру ВДВ в Житомирській області.

На брифінгу в ході зустрічі начальник центру Святослав Щербина розповів про підготовку особового складу і нових методиках інструкторів, які отримали досвід в зоні АТО на Сході України.

Читайте також: Український десант тренується на межі людських можливостей (фото)

Також на зустрічі відзначили ефективність співпраці з британськими військовими, в рамках якого інструктури центру пройшли навчальні тренінги в липні, серпні та вересні. Сторони домовилися про розширення формату співпраці за участю представників ЗС США.

Крім цього, міжнародна делегація відвідала полігон ВДВ. Там іноземним військовим показали матеріально-технічну базу для підготовки українських десантників і, власне, етап тренування українських "крилатих піхотинців".

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще