Партію елітних спиртних напоїв вчора виявили в рейсовому автобусі прикордонники Могилів-Подільського загону. На алкоголь не було жодних супровідних документів.

Про це повідомляє прес-служба Державної прикордонної служби.

Прикордонники несли службу на контрольному посту. Наряд зупинив на дорозі сполученням Могилів-Подільський - Немирів для перевірки рейсовий автобус. Транспорт їхав у напрямку Києва.

Прикордонники оглянули багажне відділення автобусу та виявили в ньому пляшки за алкогольними напоями. Зокрема, 30 трилітрових упаковок горілки Jelzin та 40 півторалітрових пластикових ємностей з коньяком без акцизних марок.

Читайте також: Бойовиків знову залишили без алкоголю та м'яса

Популярні новини зараз
Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників Штрафи та пеня: використання чужої картки "вилізе боком" українцям Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Водій автобусу розповів, що партію алкоголю його попросила перевезти незнайома особа.

Прикордонники вилучили всю знайдену продукцію. Її передали співробітникам фіскальної служби.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження.

Нагадаємо, 26 вересня у Миколаєві міліція вилучила фальсифікований алкоголь і цигарки. Загальна вартість продукції склала понад 200 тисяч гривень.