Вночі 20 жовтня працівники ДАІ зупинили мера Нового Роздолу Львівської області Володимира Туза. Він перебував за кермом у стані алкогольного сп'яніння.

Про це повідомляє ZAXID.NET.

Представник облуправління ДАІ Галина Лемішко підтвердила факт затримання і додала, що суд визначить правопорушнику міру покарання.

Згідно з результатами експертизи, в крові мера міста було 0,31 проміле алкоголю. У той час, коли максимально допустимим вважається 0,2.

На Володимира Туза склали адмінпротокол та відібрали водійські права. Однак Туз знову балотується на посаду мера Нового Роздолу.

Популярні новини зараз
Запам'ятайте це, а краще запишіть: "Нафтогаз" дав корисні інструкції Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

Читайте також: У Дніпропетровську водій збив людину та втік з місця ДТП

Нагадаємо, на столичному Московському мосту п'яний водій розбив чотири машини. Після аварії чоловік пересів на пасажирське сидіння, запевняючи правоохоронців, що він не водій.