У Києві обстріляли автомобіль колишнього начальника головного слідчого управління Служби безпеки України Василя Вовка. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

"Cьогодні вночі за місцем мого проживання у місті Києві (житловий масив "Осокорки") було обстріляно з обох сторін автомобіль, який я систематично використовую після звільнення з посади начальника головного слідчого управління СБ України", - повідомив Вовк.

Він також зауважив, що кілька днів тому, при схожих обставинах у Святошинському районі столиці було обстріляно автомобіль його адвокатів.

Читайте також: Машину заступника міністра освіти обстріляв правоохоронець

Наразі екс-чиновник планує звернутися з відповідною заявою до правоохоронних органів.

Популярні новини зараз
Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Нагадаємо, Василь Вовк обіймав посаду начальника головного слідчого управління Служби безпеки України з 27 березня 2014 року по 19 червня 2015 року.