Дарта Вейдера і його штурмовиків вигнали з виборчої дільниці за агітацію так і не давши проголосувати, повідомляє "Первый городской".

На вході до виборчої дільниці правоохоронці намагалися не впускати кандидата, проте Дарт заявив, що у нього є паспорт, і відштовхнув охоронця.

Разом зі штурмовиками Вейдер зайшов у відділок, чим немало розгнівав деяких кандидатів, які звинуватили його в прямої агітації і зажадали піти.

Читайте також: "Тітушки" на Одещині вночі заблокували одну з виборчих комісій

"Хочете зробити з ними Селфі - робіть, я дозволяю. А виганяти мою охорону я не дозволяю", - відповів на всі домагання Дарт Вейдер.

Популярні новини зараз
Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

Поліція, яка прибула на місце події, затримала деяких членів команди "Інтернет партії". Виборча комісія почала оформлення протоколу про агітацію. Після затримання Чубаккі Вейдер сказав, що у нього немає прописки, адже Чубакка живе в катакомбах.

Дарт Вейдер так і не проголосував: він відмовився пред'явити паспорт, тому йому не видали бюлетень.