На 347-му кілометрі траси Київ-Харків у Полтавському районі сталася аварія, в результаті якої троє людей отримали поранення.

Зокрема, у ДТП постраждав кременчуцький прокурор Григорій Кондратенко, його дочка та мешканець Диканського району, який їхав в іншій машині, пише Тиждень.

За даними правоохоронців, автомобіль Peugeot 308, в якому їхав прокурор з сім'єю, зіткнувся з автомобілем ВАЗ-2105, яким керував 26-річний мешканець Диканського району.

Читайте також: Дві машини в Києві розбилися вщент (фото)

Внаслідок зіткнення водій ВАЗа отримав політравму, прокурора та його дочку госпіталізували з травмами різного ступеня тяжкості.

Популярні новини зараз
Прогноз магнітних бурь на травень: коли чекати "ударів по голові" Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Нагадаємо, у липні у Полтавські області сталася ДТП за участю автомобіля голови Конституційного суду Юрія Бауліна. В результаті аварії загинули троє людей, а сам суддя потрапив до реанімації. У вересні Баулін повернувся до роботи.