Сьогодні ситуація у зоні АТО була спокійною та відносно стабільною.

Як повідомляє прес-центр АТО на своїй сторінці у Facebook, українські військові та сили АТО не порушували умов Мінських домовленостей.

Проте з 17.25 до 18.10 бойовики обстріляли бійців АТО в районі Опитного та Пісків з боку Донецького аеропорту.

Збереження режиму тиші сприяє відновленню інфраструктури Донбасу, яку зруйнували під час відкритого протистояння між українськими героями та сепаратистами.

Українські сапери продовжують знешкоджувати міни бойовиків. Сьогодні експерти вибухотехніки працювали над розмінуванням Вуглегірської ТЕС.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Їм допомагали працівники ремонтної служби.

Бійці АТО активно попрацювали над відновленням постачання газу у Мар'їнку. Сьогодні на частині Мар'їнка – Красногорівка відновили 2,5 метри проводу.

Військові продовжують також допомагати місцевим жителям, вони привезли мешканцям Артемового теплі речі. Таку передачу зібрали волонтери з Дніпропетровська.

Терористи "ДНР" повідомили, що двох експертів з ОБСЄ вигнали через "шпіонаж", проте в організації заперечили цей факт.

Читайте також: За час АТО загинули 174 бійця Нацгвардії

Нагадаємо, що українські військові та терористи відвели важке озброєння калібром менше 100 мм.