Учора, близько опівночі, 27 жовтня криваве ДТП сталося в Києві на Великій Кільцевій дорозі.

Про це повідомляє dtp.kiev.

Як було встановлено, недалеко від перехрестя вулиці Городської і Гостомельського шосе, водій автомобіля Skoda Octavia, рухаючись у бік Гостомеля на високій швидкості збив чоловіка 50-ти років.

Очевидці стверджують, що він протягом години бігав по проїжджій частині і кидався під машини.

Від удару тіло пішохода розірвало на частини. Ними була засипана дорога протягом 200 м. Розбитий автомобіль зупинився лише через 250 м від місця зіткнення.

Популярні новини зараз
Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію
Показати ще

Команда патрульних поліцейських обмежила рух на дорозі, для збереження доказів і проведення слідчих дій.

Правоохоронці пояснили, що швидкість автомобіля Skoda в момент удару була гранично високою. Дах став "м'ясорубкою", фрагментувавши загиблого.

Пізніше з'ясувалося, що хтось намагався заховати частини тіла чоловіка відразу після аварії. Хто саме - з'ясує слідство. Водій і пасажири Skoda не намагалися втекти з місця аварії.

Читайте також: У Києві автокав'ярня насмерть збила чоловіка (фото, відео)

Користувачі соцмереж пов'язують цей інцидент з тим, що недалеко від місця пригоди знаходиться психоневрологічний інтернат, і чоловік міг утікти звідти.

Увага, відео та фото +21.