У 235 міжвидовому центрі підготовки військових частин та підрозділів на Миколаївщині триває науково-практична конференція з обміну бойовим досвідом та впровадження його у систему підготовки українського війська.

"Які асоціації у вас викликає словосполучення "науково-практична конференція"? Конференц-зала, статечні професори, доповіді... А ось так це проходить у Збройних Силах України: авіація, бронетехніка, понтонні переправи, артилерія!", - пишуть у Генеральному штабі ЗСУ.

Начальник Генштабу – Головнокомандувач Збройних Сил України генерал армії України Віктор Муженко особисто перевірив хід відпрацювання навчальних питань.

Читайте також: Весь викладацький склад військових ВНЗ переатестують - Полторак

"Наш особистий досвід ведення бойових дій підкреслює необхідність єдиних поглядів на застосування військ.

Популярні новини зараз
"Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Показати ще

Враховуючи сучасні вимоги до ведення бойових дій, обов'язково необхідно брати до уваги рельєф та специфіку місцевості, іноді навіть змінюючи базові принципи застосування бойової техніки та побудови бойових порядків", - зазначив Муженко.