27 жовтня волонтер з м. Котовська Одеської області знайшов у лісопосадці поблизу села Кодемо Артемівського району ящик з боєприпасами, повідомляє прес-служба МВС.

Як розповів начальник Артемівського міськвідділу міліції, 27 жовтня в міліцію звернувся 30-річний житель міста Котовська Одеської області. Чоловік приїхав в Артемівськ як волонтер для надання допомоги українським військовим. Займаючись заготівлею дров у лісопосадці біля села Кодемо, він знайшов ящик з боєприпасами, які добровільно здав співробітникам артемівської міліції.

Читайте також: У столичному метро затримали солдата з боєприпасами

В ящику зберігалося сім пострілів до гранатомета, 42 гранати й більше трьох тисяч патронів різного калібру. Міліція вживає заходів щодо утилізації небезпечної знахідки.

Правоохоронці нагадують, що ті, хто добровільно здали до органів внутрішніх справ зброю, боєприпаси, вибухові речовини або вибухові пристрої, які незаконно знаходяться в них, звільняються від кримінальної та адміністративної відповідальності.

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще