Сьогодні зранку у Львові виявили чотирьох поліцейських, які спали в машині під час несення служби. Правоохоронців уже звільнили. Цю інформацію повідомила речниця патрульної поліції Львова Катерина Рибій, передає УНН.

"Так, поліцейські спали в автомобілі під час служби. В той час вони перебували у мікрорайоні Сихів. Це порушення техніки безпеки. Вони зупинили машину і спали. Чотирьох працівників поліції вже звільнено", - розповіла у коментарі Рибій.

Читайте також: Українські поліцейські будуть їздити на нових "Renault"

Як повідомлялося раніше, нещодавно в розважальному закладі "Метро" у Львові сталася бійка за участю п'яти патрульних з відвідувачами та охороною закладу. Поліцейські виправдовуються, що були не на службі. До них причепилися молодики, а патрульні змушені були дати відсіч. Проте, свідки, які були у закладі, кажуть, що правоохоронці розмахували посвідченнями, а вгамувати їх вдалося лише наряду Державної служби охорони, який викликали працівники клубу. Ті забрали "гарячих" патрульних у райвідділ міліції. Дебошири вже написали заяви про звільнення.