В Одесі безробітна жінка намагалася винести з магазину жувальну гумку на загальну суму понад 3,5 гривень. Злодійку затримала охорона і здала в міліцію, пише "Думська".

У міліції повідомили, що затримана - 31-річна мешканка Запоріжжя. Вона приїхала до Одеси в пошуках пригод. Три доби жінка блукала по місту і ночувала на вокзалі, поки до неї не підійшли двоє чоловіків, які запропонували їй "підзаробити".

Читайте також: У Львові презентували першу українську жуйку "Бульба-Гум" (фото)

За планом вона повинна була винести з гіпермаркету і передати "компаньйонам" товар, на який вони вкажуть, за що ті обіцяли з нею розрахуватися. Трійця відправилася в один з торгових центрів міста. На місці спільники поклали жінці в рюкзак 15 блоків жувальної гумки загальною вартістю більше трьох з половиною тисяч гривень. Їй залишалося пройти непоміченою повз охоронців центру і віддати подельникам викрадений товар, який вони потім мали намір продати.

Коли жінку затримала охорона, її подільники зникли. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за крадіжку і замах на злочин.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще