Сьогодні в Лисичанську відбулася стрілянина. В результаті інциденту від вогнепального поранення загинула одна людина.

Про це повідомив голова Луганської військово-цивільної адміністрації Георгій Тука.

Він також додав, що вчора пізно ввечері, під час перебування у Сватово, до нього в приймальню приходив невідомий чоловік.

"Представившись депутатом однієї з обласних рад, він розповів, що прибув підтримати один з батальйонів. Весь час намагався пройти в кабінет, з'ясувати, де я. Потім почав не зовсім коректно поводитися по відношенню до моєї помічниці. На щастя, в приймальню зайшов останній із співробітників, що залишався на роботі, і відвідувач швидко ретирувався", - написав він на своїй сторінці в Facebook.

Читайте також: Георгій Тука показав, як виглядає Сватове після вибухів

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Сьогодні виявилося, що вчорашній незнайомець став учасником перестрілки в Лисичанську. В її результаті одна людина опинилася в лікарні з кульовим пораненням в голову і згодом померла.

"У справі фігурує автомат Калашникова, з якого і були зроблені постріли", - уточнив Тука.