Сьогодні вранці на території дитячої лікарні "Охматдит" сталася пожежа, горів центру дитячої кардіології та кардіохірургії. На даний момент пожежа повністю ліквідована, жертв та потерпілих немає. Про це повідомили в ДСНС.

Як йдеться в повідомленні, 4 листопада о 8:21 рятувальникам надійшло повідомлення про пожежу в 4-х поверховій будівлі центру дитячої кардіології та кардіохірургії, яка розташована на території дитячої лікарні "Охматдит".

Під час гасіння пожежі із будівлі евакуювали 55 дітей, 15 дітей залишилося у відділенні інтенсивної терапії під наглядом обслуговуючого персоналу – загрози їх життю та здоров'ю від небезпечних факторів пожежі не має.

Читайте також: Поблизу Лондона сталася серія вибухів і пожежа (фото, відео)

Також, рятувальники вивели в безпечну зону 150 чоловік обслуговуючого персоналу та 70 дорослих. Жертв та потерпілих не має.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Пожежники встановили, що займання сталося на третьому поверсі в кабінеті старшої медичної сестри. Вже о 8:42 пожежу площею 25 кв. м було локалізовано, а о 8:55 - ліквідовано. Передбачувана причина пожежі та розмір матеріальних збитків – встановлюються.