У вівторок, 3 листопада, на засіданні Львівської обласної ради шостого скликання було прийнято рішення оголосити 2016 роком Івана Франка та Михайла Грушевського. Про це повідомили в прес-службі Львівської ОДА.

Зокрема, зазначається. що депутати розглянули питання "Про проголошення 2016 року на Львівщині Роком українського письменника Івана Франка" та "Про проголошення 2016 року на Львівщині Роком українського історика, громадського та політичного діяча Михайла Грушевського".

Обидва рішення були ухвалені без обговорення за скороченою процедурою.

Читайте також: Митниця дасть на ремонт доріг Львівщини 90 млн гривень

Нагадаємо, 1 листопада у Львові відзначили 97-му річницю Листопадового повстання та вшанували пам'ять Українських Січових Стрільців і вояків УГА та військових, що загинули в зоні АТО. Хвилиною мовчання вшанували пам'ять загиблого на Сході викладача Львівського національного університету імені Івана Франка Володимира Труша.

Популярні новини зараз
Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40% Не затягуйте: кому доведеться оформляти лист до Пенсійного фонду Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю
Показати ще