У четвер, 5 листопада, на блокпосту поблизу Попасної військовослужбовці Збройних сил України застрелили водія під час затримання. Про це повідомили в прес-службі УМВС України у Луганській області.

Вранці о 04.45 військові для зупинки автотранспорту застосували вогнепальну зброю. Внаслідок чого водій автомобілю загинув на місці події.

Попередньо встановлено, що автомобіль Mercedes-Benz Sprinter, чорного кольору, на великій швидкості намагався проїхати через блокпост.

"При огляді автомобіля, з вогнепальними пораненнями виявлено труп невідомого чоловіка у камуфльованому одязі з козачими шевронами", - сказано в повідомленні.

Даний факт зареєстровано.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Огляд місця події триває. Особа загиблого встановлюється.

Читайте також: Ще один бойовик "ЛНР" здався українським силовикам (відео)

Нагадаємо, 31 жовтня артемівські правоохоронці затримали місцевого жителя, який перебував у розшуку за участь в незаконному збройному формуванні. 24-річний житель Соледара - міста-супутника Артемівська у складі бандформування брав безпосередню участь у бойових діях проти української армії в районі Слов'янська, Донецька та Дебальцевого.