В Донецькій області військові будівельники відбудовують залізничні колії. Їх зруйнували під час бойових дій. Тоді українські військовослужбовці в зоні АТО відбивали атаки проросійських бойовиків.

Про це повідомив керівник груп Цивільно-військового співробітництва сектору Б підполковник Гвоздков Олександр.

З проханням про ремонт залізничного шляхопроводу до нього звернувся місцевий мешканець із селища Степне Донецької області та ремонтна бригада залізничних колій. Вони зазнали пошкоджень ще рік тому під час атаки терористичних угруповань у районі цього населеного пункту.

Читайте також: Українці активно відбудовують звільнений Краматорськ (фото)

Спочатку залізничні колії і навколишню місцевість на наявність вибухових пристроїв перевірили сапери із 93 окремої механізованої бригади. Лише після цього військових будівельників ЦВС сектору Б допустили до проведення ремонтних робіт.

Популярні новини зараз
По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо
Показати ще