Новим головою Одеської обласної ради став представник від партії "Блок Петра Порошенка "Солідарність" Анатолій Урбанський. Про це стало відомо під час засідання сесії Одеської обласної ради, передає УНН.

Кандидатуру Урбанського на таємному голосуванні підтримало 55 депутатів. За кандидата від "Опозиційного блоку" Миколу Скорика проголосували 27 осіб. Всього у голосуванні взяли участь 82 обранців громади.

Після затвердження Урбанського головою облради він запропонував оголосити перерву в засіданні для проведення консультацій, а потім провести друге пленарне засідання першої сесії, на якому розглянути питання про обрання двох заступників голови облради й постійних комісій.

Читайте також: Найбільше жінок до облрад провели БПП та "Батьківщина"

Нагадаємо, на посаду голови Одеської облради претендували два кандидати: представник від "Опозиційного блоку" Скорик та представник від БПП "Солідарність" Урбанський.

Популярні новини зараз
Хоч-не хоч, а в ТЦК йти все одно доведеться: українцям не залишили альтернативи Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня
Показати ще

Як повідомлялося раніше, до Одеської облради пройшли шість партій.