Державі повернули об'єкти нерухомості Костянтинівської гідроелектростанції, що на Миколаївщині. Їх незаконно передали у приватну власність. Одеський апеляційний господарський суд підтримав позицію прокуратури та залишив у силі рішення суду першої інстанції.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Миколаївської області.

Суд підтвердив той факт, що Богданівська сільська рада Доманівськго району незаконно оформила право власності підприємства на будівлі та споруди, що належать Костянтинівській ГЕС. Таке рішення сільради, в свою чергу, дає можливість державі оформити право власності на споруди гідроелектростанції.

Читайте також: Суд повернув державі землі Мукачевого вартістю 12 млн грн

За участі органів прокуратури, господарський суд протягом періоду 2014-2015 років виніс три рішення. Вони скасовують незаконні свідоцтва про право приватної власності на об'єкти Костянтинівської ГЕС, що розмішені на території області.

Популярні новини зараз
В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо
Показати ще

У державну власність, на підставі цих судових рішень, перейшли на дві гідроелектростанції.