У ніч з 12 на 13 листопада в Ужгороді пролунало два вибухи - поблизу приватного будинку і у дворі багатоповерхівки. Про це повідомляє прес-служба ГУ Національної поліції в Закарпатській області.

Вночі до правоохоронців із проміжком у 10 хвилин надійшло два повідомлення про вибухи - о 3.45 і о 3.55.

"На щастя, ніхто з громадян не постраждав. Небезпеки для життя людей не було. Самі вибухи були не потужні", - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, поліція з'ясовує обставини цих подій.

Вибухи сталися у житлових кварталах: один на території приватного обійстя, інший - поблизу п'ятиповерхового будинку.

Популярні новини зараз
Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати "Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час
Показати ще

Як повідомляє Закарпаття онлайн, один вибух пролунав на подвір'ї депутата Ужгородської міськради Юрія Мандича, який, будучи членом "Партії регіонів", працював також у Раді минулого скликання.

Наразі Мандич - новообраний депутат Ужгородської міської ради від партії "Відродження".

Другий вибух стався на вулиці Лавріщева. Зловмисники намагалися підірвати авто члена "Козацької територіальної оборони України", заступника отамана Ігоря Савицького, заклавши під авто вибуховий пристрій.

Читайте також: У Запорізькій області горіла сільська школа

Окрім тарнспортного засобу, який став головним об'єктом паліїв, постраждало також припарковане поруч авто.

Відзначимо, Савицький на місцевих виборах працював членом дільничної виборчої комісії від партії "Відродження".