У Маріуполі Донецької області затримали директора туристичної фірми, який організував поставку повій для грецьких клієнтів.

Про це сказано в повідомленні прес-служби Міністерства внутрішніх справ України.

Як з'ясували правоохоронці, 41-річний адвокат відправляв жінок за кордон, обіцяючи їм нормальні умови праці та заробітну плату від 200 євро за восьмигодинну зміну. За кожну завербовану повію йому платили близько тисячі євро.

Читайте також: Сім років отримав бізнесмен, який возив повій до Берлусконі

Юрист займався оформленням документів, оплачував проїзд, а іноді й сам доставляв "товар" до Греції. Його затримали з 27-річною безробітною жінкою, яку він намагався вивезти за кордон.

Популярні новини зараз
Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Під час обшуку у адвоката знайшли електронну базу контактів жінок та документи. Його підозрюють у торгівлі людьми. За це правопорушення чоловікові загрожує до 12 років в'язниці. Жовтневий райсуд призначив йому заставу в розмірі 413 тисяч гривень.