Військових 128-ої бригади перевели зі сходу України на Захід – але не на Закарпаття, а у Львівську область, на Яворівський полігон.

Ніяких умов для зимування на полігоні не створено. Військовим відведені намети, які протікають, навколо багно і відсутність дров і світла. Як виглядатиме нове тимчасове житло солдатів, показав на своїй сторінці у Фейсбук ужгородець Іван Белецький, який несе службу в бригаді.

Читайте також: Перемир'я дає ЗСУ можливість підготуватися до зими – Полторак

"Окультурюємо, на умови ніхто не жаліється! Головне, щоб хлопців пустили додому справді відпочити", – додав Белецький.

Як повідомлялося, військовослужбовці, які обороняють Маріупольський напрямок, готуються до зими. Їм видають зі складів теплі однострої нового зразка. Також вони отримають інше речове майна, яке необхідне в осінньо-зимовий період.

Популярні новини зараз
"Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці
Показати ще

Начальник мобільного відділення речового забезпечення зазначив, що бійцям видають теплі речі вже протягом тижня. На складах, за його словами, накопичена достатня кількість форми для військових, а також у наявності є всі розміри.