Журналісти ТСН провели в столиці соціальний експеримент. Вони роздавали на вулиці нібито безкоштовну гуманітарну допомогу нужденним від пропутінської партії "Єдина Росія".

Про це повідомляє ТСН.

Роздача продуктів жителям Києва проводилася в трьох різних точках столиці. Кияни по-різному реагували на гуманітарку від Путіна.

"Спасибі, хлопці. Вистачить. Слава Богу, що допомагають, не тільки шкодять. За консерви безкоштовні", - сказав один з жителів столиці.

Проте журналісти розповіли, що люди також висловлювалися і різко негативно про таку благодійність.

Популярні новини зараз
Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду
Показати ще

Читайте також: Терористи намагалися продати українцям ліки з російської "гуманітарки"

"Їдь звідси негайно. Погано буде. Мій зять під Дебальцеве поранений був, зрозумів? У нас гинуть хлопці, а ви тут гуманітарку роздаєте? Собі везіть. Від агресора не потрібні. Не любимо Путіна і москалів не любимо", - відповідали інші мешканці столиці.