Голова Центральної виборчої комісії Михайло Охендовський вніс ясність щодо виборів у Кривому Розі.

Як повідомляє телеканал 112-Україна, він на брифінгу спростував будь-яку можливість заперечення перемоги на виборах мера члена "Опозиційного блоку" Юрія Вілкула.

Таке рішення, на його думку, спочатку повинна прийняти територіальна виборча комісія. На основі її рішення ЦВК ухвалить своє.

Незважаючи на таку заяву, в місті продовжуються протести місцевого населення, які підтримує "Самопоміч". Член партії Семен Семенченко закликав до безстрокової акції протесту на підтримку кандидата Юрія Мілобога.

Також за результатами виборів мера завели кримінальну справу за фактом фальсифікацій, але остаточне рішення прийме суд.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім
Показати ще

Ситуація загострюється тим, що партія "Батьківщина" зняла з посади голови міської організації партії Ольгу Бабенко.

Також стоїть питання про відрахування з посади депутатів, які разом з "Опозиційним блоком", Радикальною партією і "Блоком Петра Порошенка" аплодували стоячи призначенню Вілкула на посаду мера в будівлі міської ради.

Також лідер Радикальної партії Олег Ляшко розпустив осередок партії в місті.

Читайте також: Результати виборів в Кривому Розі були фальсифіковані - лідери "Самопомочі"

Нагадаємо, що члени "Самопомочі" заявляють, що вибори в Кривому Розі фальсифіковані.