У Кривому Розі триває мітинг біля будівлі міської ради на підтримку Юрія Милобога.

Як повідомляє на своїй сторінці в Facebook заступник глави МВС Зорян Шкіряк, два підрозділи Національної гвардії прийшли на допомогу загонам патрульних. Разом вони забезпечують громадський порядок в місті.

На мітингу були присутні представники від "Самопомочі". Вони подали позов до правоохоронних органів з проханням порушити кримінальну справу за фактом фальсифікації результатів виборів в Кривому Розі.

Шкіряк поклав всю відповідальність за ситуацію на голову Центральної виборчої комісії Михайла Охендовського. Чиновник також припустив, що він може бути в змові з "Опозиційним блоком".

Незважаючи на це сьогодні у присутності 46 депутатів переможцю виборів Юрію Вілкулу від "Опозиційного блоку" вручили свідоцтво мера.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Шкіряк уточнив, що правоохоронні органи не мають права втручатися у виборчий процес, але можуть розслідувати факти правопорушень.

Також він підкреслив, що провокатори не зможуть залучити їх до конфлікту.

Читайте також: Скасувати результати вибори в Кривому Розі може тільки суд – Чорновол

Нагадаємо, що член "Самопомочі" Семен Семенченко закликав сьогодні местниех жителів Кривого Рогу вийти на "Майдан".