У маршрутному автобусі сполученням Фастів-Київ чоловік у військовій формі віз із собою гранату. Про це повідомляє управління Національної поліції у Київській області.

До поліції про подію повідомили пасажири автобуса. Правоохоронці, які прибули за викликом, затримали 37-річного жителя міста Фастів. Під час обшуку у нього знайшли гранату "РГД". Боєприпас вилучили та направили на експертизу.

Чоловіка ж доставили до Фастівського відділення поліції, де він пояснив, що придбав гранату у потягу сполученням "Маріуполь-Київ". Її йому продав незнайомий.

Читайте також: На Донбасі волонтер добровільно здав ящик зброї (фото)

За даним фактом відкрили кримінальне провадження за статтею "незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами". Тепер зловмиснику загрожує від трьох до семи років позбавленням волі.

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Нагадаємо, нещодавно правоохоронці також затримали чоловіка з боєприпасами на станції метро "Харківська" у Києві.