Починаючи з 1 січня 2015 року, правоохоронні органи Донецької області притягнули до кримінальної відповідальності більше однієї тисячі бойовиків та їхніх пособників, затриманих на блокпостах.

Про це з посиланням на прес-центр обласної поліції повідомляють Новости Донбасса.

За даними поліції, з початку року вилучили понад 300 гранатометів, близько чотирьох тисяч гранат та інших боєприпасів, близько 150 тисяч патронів і майже 200 кг вибухівки.

На блокпостах Донецької області тривають спецзаходи з метою запобігти диверсійним діям, не допустити проникнення терористів і їхніх пособників, і протидіяти нелегальному обороту зброї, боєприпасів та вибухівки.

Читайте також: Кількість обстрілів на Донбасі значно зросла - прес-центр АТО

Популярні новини зараз
Українців попередили про "важкі" платіжки за світло "Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись
Показати ще

Обласна поліція просить громадян з розумінням поставитися до заходів із захисту мирного населення від терористичних дій і не перешкоджати законним вимогам правоохоронців.

Як повідомив начальник підрозділу організації діяльності блокпостів ГУ НП в Донецькій області Сергій Сидоров, співробітники поліції перевіряють транспортні засоби та громадян, які переміщаються, за розшуковими базами МВС. Згідно з процедурою, громадяни мають пред'явити для звірки свій паспорт і документи на машину.