Дуже курйозний інцидент відбувся вчора у Першій столиці на бульварі Слинько. Усі місцеві служби з'їхалися до житлового будинку, щоб врятувати бідолашну пенсіонерку.

Про це повідомляє видання "Дозор".

До 76-річної жінки приїхали у гості родичі. Вони подзвонили у квартиру, але вона не відчинила двері. Люди чули її голос, тому і викликали допомогу. На повідомлення відгукнулись лікарі, рятувальники і поліція.

Фотографія з місця рятування бабусі з'явилась у соціальній мережі.

Працівники ДСНС полізли у вікно квартири. Як тільки вони опинились у приміщенні, допомагати бабусі побігли усі інші служби. Виявилось, що пенсіонерці стало погано у туалеті. Там вона знепритомніла та пролежала більше доби.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Жінку похилого віку одразу відправили до лікарні для перевірки стану здоров'я.

Читайте також: Харків'янин побив сусіда за відмову відповісти на "Слава Україні"

Нагадаємо, нещодавно у Харкові відбувся курйозний інцидент за участі наркозалежного дизайнера. Він почав душити знайому жінку та вкрав золотий ланцюжок.