На Донбасі правоохоронці затримали кілька вантажів на більш ніж мільйон гривень, які незаконно намагалися ввезти на окуповану терористами територію. Про це повідомляє прес-служба СБУ.

Так, дві вантажівки затримали поблизу села Костянтинівка Мар'їнського району Донецької області. На територію, підконтрольну бойовикам, вони везли партію харчових добавок та 2200 кілограмів яловичини. Вартість товару становила понад 275 тисяч гривень. У районі того ж села правоохоронці також затримали фуру з чотирма тоннами яловичини на майже 300 тисяч гривень.

А неподалік селища Новоайдар Луганської області співробітники спецслужби зупинили вантажний автомобіль, який намагався провезти до так званої "ЛНР" партію біологічних харчових добавок на більше ніж 200 тисяч гривень.

У районі селища Курдюмівка Донецької області правоохоронці також затримали автомобіль, який перевозив кілька десятків свиней.

Читайте також: Озброєні зловмисники везли в "ДНР" косметику та взуття

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

У СБУ зазначили, що супровідні документи на тварин були підроблені.

Нагадаємо, днями біля міста Щастя також затримали вантажівку з 6,5 тисяч літрів пропан-бутану. Газ планували доставити терористам.

А поблизу села Солодке Мар'їнського району водій без дозвільних документів намагався ввезти до "ДНР" вакуумно-пакувальну машину вартістю 80 тисяч гривень.

Наразі правоохоронці перевіряють походження товарів та встановлюють, хто саме їх відправляв.