Львівське "Видавництво Старого Лева" очолило рейтинг українських видавництв, опублікований у журналі Forbes.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила головна редакторка та співзасновниця видавництва Мар'яна Савка.

Другу сходинку у рейтингу посідає київське видавництво А-Ба-Ба-Га-Ла-Ма-Га. Трійку лідерів замикає харківське "Фоліо". Слідом за ними йдуть "Клуб сімейного дозвілля", Laurus, "Наш Формат", "Кальварія" та "Ранок".

"Видавництво Старого Лева" засноване у Львові 13 грудня 2001 року. Основним напрямом діяльності є видання літератури для дітей, підлітків та юнацтва сучасних вітчизняних та закордонних авторів.

З часу заснування видавництво дбає про особливий літературно-мистецький та поліграфічний рівень видань, співпрацюючи з високопрофесійними українськими авторами, перекладачами та художниками, які допомагають творити впізнаване обличчя видавництва.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Читайте також: Велосипедисти, квіти і трамваї: з'явилась незвична пазл-карта Києва (фото)

13 грудня у свій день народження "Видавництво Старого Лева" організовує благодійний книжковий розпродаж, на якому можна буде придбати книжки із суттєвими знижками та долучитися до збору коштів на ремонт бібліотеки у смт. Івано-Франкове, що на Львівщині.