Псевдоволонтери нажилися на біді жителів Гранітного в Донецької області.

Зловмисники пообіцяли допомогу постраждалим селянам, а замість цього викрали кошти з їх карткових рахунків, повідомив на своїй Facebook-сторінці глава поліції Донецької області В'ячеслав Аброськін.

"Подзвонили жителі з Гранітного і розповіли про чергову біду. У них пішов четвертий тиждень без електрики. І на цьому вирішили нажитися лжеволонтери. Звернулися до громадського активу села з пропозицією надати допомогу родинам, де є діти. Люди зраділи і дали контакти батьків. У підсумку лжеволонтери обдзвонили жителів, запитали реквізити пластикових карток і ... у людей почали пропадати гроші з рахунків ", - написав він.

Читайте також: Волонтерка розбилась на авто через зношену резину

"Ні в якому разі не можна повідомляти секретні дані: пін-коди, кодові слова і т.п. особисту інформацію власників пластикових карт", - попередив поліцейський.

Популярні новини зараз
ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю
Показати ще

За словами Аброськіна, поліція почала оперативні дії по встановленню особистості цинічних злочинців.