В, так званому, "Шостому козачому полку імені Платова" після звістки про смерть ватажка бойовиків "ЛНР" Павла Дрьомова була оголошена бойова тривога.

Про це у Facebook написав волонтер, координатор проекту "СтопТерор" Семен Кабакаев.

"Введено сухий закон і почалося залякування місцевих жителів, що готується обстріл з боку ВСУ. Запустили чутки, що в місті діє диверсійно-розвідувальна група українських військових, яка намагалася підірвати першотравневий міст. Це міст між Первомайськом та Стахановим", - повідомив волонтер.

За його словами, куратори-кадрові офіцери з Москви намагаються стримати "козаків" від бунту і походу в Луганськ "на Плотницького". Відомо, що останнім часом між Дрьомових і лідером "ЛНР" Ігорем Плотницьким були серйозні розбіжності і навіть конфлікти.

Повідомляють, що Дрьомов у весільному костюмі знаходиться в морзі міста Стаханова. А накриті столи з горілкою і закускою - в будинку культури, - додав Кабакаев.

Популярні новини зараз
Російські військові прямо під час евакуації розстрілюють мирних жителів у Вовчанську Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам
Показати ще

Читайте також: Ватажок "ЛНР" Дрьомов загинув в день весілля

Нагадаємо, сьогодні польовий командир "ЛНР", козачий отаман Павло Дрьомов загинув в результаті підриву його автомобіля вибухівкою в районі міста Ірміно (Теплогірськ) на трасі між Первомайськом та Стахановим. Терорист їхав на святкування свого весілля в рідному Стаханові. Напередодні він одружився на громадянці Росії в Санкт-Петербурзі і повертався в Стаханов, щоб відзначити цю подію вдома.

Це вже не перше резонансне вбивство польового командира сепаратистів. Раніше за схожою схемою "прибрали" Бетмена і Мозгового.