Сьогодні в дніпропетровському відділенні "Нової пошти" прогримів вибух, в результаті якого загинув співробітник установи.

Про це повідомили в поліції.

Як з'ясувалося, жертвою вибуху став 38-річний співробітник служби доставки. Він покінчив життя самогубством, підірвавши в руках попередньо гранату РГД-5.

"У відділення №28" Нової пошти "у 11:44 увійшов чоловік, після чого пролунав вибух. Швидше за все, розірвалася граната. Чоловік, який приніс гранату, загинув на місці. Співробітники "Нової пошти" не постраждали", - розповіла прес-секретар головного управління НП в Дніпропетровській області Ганна Старчевська.

На місці події працюють оперативні служби і "швидка". Вирішується питання про порушення кримінальної справи.

Популярні новини зараз
ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю
Показати ще

Відзначається, що співробітники вибухотехнічної служби прибули на місце вибуху близько 12:40.

Фахівці оглядають тіло загиблого. Воно лежить в складському приміщенні відділення "Нової пошти". Загиблий одягнений в фірмовий одяг поштового оператора. Директор філії відмовляється коментувати ситуацію.

Читайте також: Черговий вибух прогримів в Харкові

Заступник начальника управління Нацполіціі в Дніпропетровській області Сергій Манза заявив, що основна версія вибуху - самогубство.

Нагадаємо, ввечері 6 грудня в Бучі Київської області невідомий кинув гранату на бульварі Богдана Хмельницького, троє людей отримали поранення.