Учора ввечері в Харкові загорівся дев'ятиповерховий житловий будинок по проспекту Тракторобудівників, 162-б. Вогонь знищив квартиру на 7-му поверсі і незабаром поширився на балкони інших поверхів.

Про це поінформувала прес-служба ГСЧС.

Пожежники отримали повідомлення про загоряння в 20:20. Як пізніше стало відомо, вогонь поглинув більше 80 квадратних метрів житлової площі.

"Повідомлення про пожежу було запізнілим. З палаючої квартири вогонь встиг перекинутися на балкони квартир, які розташовувалися вище (8-го і 9-го поверхів). Дим від пожежі потрапив на сходову клітку і почав проникати крізь отвори в квартири на верхніх поверхах, погрожуючи їх жителям", - зазначають рятувальники.

Читайте також: В Одесі згорів сендвіч-бар (фото)

Популярні новини зараз
Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Пенсія за інвалідністю: скільки в 2024 році отримуватимуть українці з 3 групою
Показати ще

Через дві години пожежа була ліквідована, під час пригоди вдалося врятувати 37 осіб. На місці інциденту рятувальники знайшли тіло загиблого чоловіка.

Наразі правоохоронці встановлюють причину пожежі та розміри матеріальних збитків встановлюються.