Представники нелегітимної влади Криму заявили, що не збираються віддавати позики, взяті в українських банках. Вони вимагатимуть внести зміни в закон, який нещодавно прийняли в РФ про повернення кримчанами-позичальниками коштів українським фінансовим установам, повідомляє ТАСС.

Псевдоголова Держдуми Криму Володимир Константинов обурився і зазначив, що кримчани не будуть повертати гроші, які позичали в фінансових установах України взагалі.

"Ми були категорично проти і дізналися про це в останній момент. Представників Криму в залі не було", - заявив Константинов.

Читати також: Як видурюють гроші через банкомати

Також він повідомив, що добиватиметься термінових змін до прийнятого в РФ закону, які убезпечать мешканців півострова від повернення грошей, взятих у кредит.

Популярні новини зараз
Водоканали почали відключати неплатників: який борг вважається "критичним" По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю
Показати ще

Нагадаємо, раніше псевдо "голова" Криму Аксьонов Сергій заявив, що на територію півострову поширюється заборона на повернення позичальниками коштів, які вони отримали в кредит від українських банків. Аксьонов каже, що кримські позичальники нічого не винні банківським установам України і не будуть повертати банківські позики.