Жінка, яку збила машина Олександра Омельченка, померла від травм. Похорон загиблої відбудуться за рахунок екс-мера Києва.

Про це розповів ТСН адвокат водія Анатолія Ніщун. Саме він був за кермом машини Омельченко під час аварії, і зараз Ніщун перебуває під домашнім арештом.

За словами адвоката Степана Суткевіча, так політик повинен вчинити згідно чинного законодавства.

"За законом власник транспортного засобу повинен понести всі витрати - матеріальні і моральні. Тобто всі витрати лягають на Олександра Омельченка. Я з ним сьогодні спілкувався - він організовує машину, щоб доставити тіло в Івано-Франківськ. І сплатить за пам'ятник", - розповів Суткевіч.

Також адвокат розповів, що його підзахисний Ніщун, який взяв провину за ДТП на себе, хоче надалі допомагати дочці загиблої.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, аварія сталася 20 грудня. Особу постраждалої вдалося встановити тільки на наступний день, оскільки в реанімацію вона потрапила в комі, а документів з собою не мала. Мешканка Львівській області 1984 року народження, яка працювала і проживала в Києві разом з дочкою, померла він ран 23 грудня.

Свідок аварії розповів, що водій авто Омельченка і до аварії поводив себе на трасі небезпечно і мало не вчинив ДТП на зустрічній смузі.

Читайте також: Померла жінка, яку збив водій Омельченка

Ім'я екс-мера пов'язане з кількома гучними ДТП. Так, 5 листопада 2009 року на виїзді з села Чапаївка під Києвом джип, за кермом якого перебував Омельченко, насмерть збив пішохода - будівельника Олександра Карпінського. МВС порушило кримінальну справу, але в червні 2010 року слідчі заявили, що не встановили складу злочину в діях народного депутата. Справу проти Омельченка було закрито.

У лютому 2013 року біля станції метро "Арсенальна" джип Омельченка вилетів на смугу зустрічного руху і врізався в огорожу. На місце ДТП прибули співробітники ДАІ, які згодом його відпустили.