Черговий пам'ятник "вождю світового пролетаріату" Володимиру Леніну демонтували на території Харківської області.

Цього разу черга дійшла до міста Куп'янськ. Місцеві активісти прибрали пам'ятник, який стояв на площі перед міською радою.

"Після попередження зібралися і зняли ідола. Молодці! Чекаємо повідомлень про падіння іще декількох!", - пишуть користувачі в соціальних мережах.

Читайте також: Харківщина залишилась без 15 метрового серпа та молота (фото)

Нагадаємо, останній раз пам'ятник Леніну демонтували в Харківській області 14 листопада. Тоді лідера більшовиків прибрали з центральної площі селища міського типу Нова Водолага.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

У Харкові з площі Свободи пам'ятник Іллічу знесли ще у вересні минулого року. Зараз на його місці стоїть банер із зображенням Святої Діви Марії-Оранти.

А в Маріуполі на місці Леніна бійці батальйону "Азов" встановили пам'ятник давньокиївському князю Святославу Хороброму. 3,5-метровий князь-воїн вже майже тиждень стоїть на маріупольської площі Свободи. Саме Святослав наказав побудувати фортецю, з якої почалася історія міста.