У січні 2016 року у Яворівському районі на Львівщині запрацює підприємство японської компанії Fujikura. Потужний завод вироблятиме електричне устаткування для автомобілів.

Це одна з найбільших інвестицій у Львівській області за останні роки. Реалізація проекту дозволить залучити близько 20 млн євро та створити близько 3 тисяч робочих місць, пише zaxid.net.

Відомо, що там вже встановили обладнання та готуються до запуску.

Серед інших важливих інвестиційних проектів, які реалізовуватимуть в Львівській області – завод концерну Nexans. Концерн виробляє кабельно-провідникову продукцію. Завод побудують у Бродах. Будівництво розпочнеться навесні 2016 року. Інвестиції складуть120 мільйонів гривень. На підприємстві планують створити 2 тисячі робочих місць, а середня зарплата працівників становитиме 5-6 тисяч гривень.

Читайте також: У Львові відкриють новий автовокзал

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Окрім цього, компанія Hyundai планує на Львівщині розвивати залізничну галузь та сонячну енергетику, а компанія Bombardier шукає партнерів серед підприємств у сфері машинобудування.

Серед найбільших іноземних інвесторів, які вкладають кошти в розвиток економіки у Львівській області, Німеччина, Нідерланди та Польща.