Влада міста Черкаси нагородили почесною грамотою камерунського бійця змішаних єдиноборств (ММА) Дональда Нжатаха, який минулими вихідними нокаутував американця Джеффа Монсона, який проводив перший бій під прапором Росії.

Як пишуть черкаські ЗМІ, 23-річний Нжатах виступає за український клуб Grizzly. Він вже п'ять років живе в Черкасах, одружений на місцевій дівчині і має від неї дочку. Після своєї перемоги в Москві камерунець зустрівся з міським головою Черкас Анатолієм Бондаренком, на якій і був нагороджений грамотою.

Читайте також: Український негр нокаутував росіянина (відео)

"Дана перемога повинна стимулювати нас робити наше місто кращим, - сказав мер. - Так само як Дональд взяв верх над росіянином, так і ми повинні бути першими в асфальтування доріг, в будівництві, покупці нових тролейбусів, в роботі депутатського корпусу і в прийнятті бюджету ".

Нагадаємо, 12 грудня у своєму першому поєдинку під прапором Росії програв нокаутом знаменитий 46-річний американський боксер Рой Джонс-молодший. Він поступився британцю Енцо Маккарінеллі. Рой Джонс встиг отримати перед боєм російський паспорт. За інформацією ЗМІ, Джонс відправився в Росію, після того як його податкова заборгованість в США перевищила 3 ​​млн доларів.

Популярні новини зараз
Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Вже ніхто не сховається: "Оберіг" чекає сенсаційне оновлення, про чоловіків знатимуть все Вистачить на воду та хліб: кого з пенсіонерів поставлять на межу виживання Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще