Українська льотчиця і народний депутат України Надія Савченко, яка знаходиться під арештом в Росії, у наступному році буде вільна. Так вважає її адвокат Марк Фейгін.

"Друзів з наступаючим святом! Але є той, кого я вітаю особливо. Надя, з Новим роком! У 2016-му ти будеш вільна", - написав він у мікроблозі в Твіттері.

Очевидно, адвокат має на увазі можливий обмін між Україною і Росією. Російська сторона обміняє Надію Савченко на затриманих в Україні кадрових російських військових Єрофєєва і Александрова, які воювали проти української армії на сході країни.

Нагадаємо, що Савченко з липня 2014 року знаходиться в Росії під вартою за звинуваченням у пособництві вбивству російських журналістів Ігоря Корнелюка і Антона Волошина на сході України. Суд над українською льотчицею триває в російському місті Донецьк, але справа проти неї розвалюється після непереконливих показань з боку обвинувачення і результатів експертизи.

Читайте також: Савченко надіслала українцям новорічну листівку (фото)

Популярні новини зараз
У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо
Показати ще

Зараз Надій Савченко розпочала другу голодовку за час свого перебування під вартою. Вона стрімко втрачає вагу, і лікарі попереджають, що друге голодування вона може не пережити.