У Дніпрі суд віддав будинок колишнього регіонала-втікача Олега Царьова переселенцям. В особняку зроблять ремонт, після чого підселять туди ще кілька сімей.

Після трьох років судів між переселенцями і родиною Царьова, 24 квітня суд ухвалив остаточне рішення, залишивши будинок за переселенцями.

Таким чином, Дніпропетровський райсуд відмовив у задоволенні позову Царьова-молодшого з виселення біженців з особняка у Старих Кодаках.

На останньому засіданні був лише адвокат відповідачів, а от представників Царьових не було.

За словами захисника переселенців, раніше з дружиною Олега Царьова в усній формі домовилися, що будуть заселяти в будинок сім'ї переселенців, як мінімум до завершення АТО. Однак пізніше Лариса Царьова почала стверджувати, що ніякої домовленості немає.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Перших переселенців заселили в 2015 році без будь-яких проблем. Але пізніше син колишнього регіонала, Максим Царьов, на якого оформлена дарча на будинок, почав скаржитися, що переселенці заважають користуватися власністю.

У сторін виникла суперечка: переселенці, яким довелося відновлювати будинок після пожежі (невідомі підпалили гараж на першому поверсі), почали вимагати компенсації. Син Царьова наполягав на тому, щоб переселенці залишили його власність.

При цьому в будинку завжди жили 3-4 сім'ї, хоча кількість мешканців часто змінювалася. У гостьовому будинку досі живуть шість осіб. А великий хазяйський пустує – через проблеми з опаленням там відсиріли стіни і потрібен ремонт.

За словами активістів, протягом місяця в особняку зроблять ремонт і заселять ще чотири сім'ї з дітьми. Збираються також водити екскурсії, як у Межигір'ї. Планують відкрити там і дитячий оздоровчий санаторій: навколо садиби 6 гектарів землі, хвойний ліс, річка, причал, басейн.

Як писав раніше інформаційний портал "Знай.иа", Царьов зробив чергову "сенсаційну" заяву, розповівши про жахи роботи українських спецслужб.