У окупований Крим приїхали німецькі політики.

Про це пишуть російські ЗМІ, посилаючись на главу німецької національно-культурної автономії півострова Юрія Гемпеля. За його словами, німецькі політики хочуть особисто оцінити ситуацію, яка має місце на півострові.

Гемпель зазначив, що в делегацію увійшли десятеро людей. В основному, це бізнесмени, які займаються питаннями нерухомості, і політики регіонального рівня - депутати від партії "Ліві". Німецькі гості хочуть ознайомиться з визначними пам'ятками Ялти і Севастополя. Крім того, запланована зустріч з "главою кримського парламенту" Володимиром Константиновим.

Він упевнений, що покинуть німці Крим з хорошими враженнями.

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що так званий глава Криму Сергій Аксьонов закликав учасників "Євробачення-2017" стати на захист прав конкурсантів і підтримати Юлію Самойлову, якої СБУ заборонила їхати до Києва. Аксьонов запропонував бойкотувати конкурс і скасувати його проведення, через несправедливість, яку Київ проявив до російській учасниці.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще