Напередодні свята Дня Збройних сил України одеський авіаційний завод зробив дуже корисний подарунок: зібрав та випробував оновлений навчально-бойовий літак Aero L-39M.

Про це пише видання "Думська".

"Нове повітряне судно вже надійшло до сорокової бригади тактичної авіації в місто Васильків", - ідеться у повідомленні.

Читайте також: Одесит продає в інтернеті винищувач за 30$ мільйонів (фото)

За півмісяця, це вже другий літак, який передали до армії. 27 листопада такий же літак включили до 204-ої бригади ім. Покришкіна.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Одеські спеціалісти ремонтують та вдосконалюють L-39 для української авіації вже не перший рік і досягли значних успіхів у поліпшенні чеського літака.

Модернізований варіант має такий самий двигун, але його тяга підвищили на 10%. Це значно поліпшило розгінні і злітно-посадкові якості літака, у кабіні пілотів встановили дисплеї і нову авіоніку, розробили новий комплекс прицільної навігації.

Літак має також оновлений сірий камуфляж пікселями.