Багаті і найуспішніші знаменитості не соромляться в подарунках своїм близьким і коханим. Напередодні нового року "Знай" склав рейтинг найбільш незвичайних подарунків у світі.

Титул

Королева Великобританії Єлизавета II подарувала Вільяму і його тоді вагітній дружині Кейт Міддлтон титул для їх майбутньої дитини. Правда, подарунок мав передатися тільки в одному випадку. Якщо народиться дівчинка, то вона буде не леді, а відразу принцеса і успадковує престол після свого батька, принца Вільяма, який, у свою чергу, стане королем після свого батька, принца Чарльза наслідного. У Кейт і Уільма народилась дочка, вона відразу стала принцесою і іменується - Її королівською високістю. Відповідну жалувану грамоту королева підписали 31 грудня 2012 року. Цікаво, що грамоту Єлизавета II підписала, не погоджуючи з парламентом. Крім того, документ також означає, що дочка принца і його дружини отримає право успадковувати трон в порядку черги.

Виноградник

Девід Бекхем балує свою дружину Вікторію дуже часто. Сумочок і ювелірних прикрас у Вікі достатньо. Але також Вікторія Бекхем любить хороше вино. В одне з новорічних свят Девід вирішив не пляшечку подарувати, а цілий виноградник в Каліфорнії. Тепер Вікторія в будь-який момент може пригубити келих вина власного виробництва, а про ціну подарунка можна тільки здогадуватися. За Інформації американських брокерів, вартість одного гектара землі в долині Напа, де придбав виноградник Девід, доходить до 750 тис. дол. Діти зірок теж отримують дорогі подарунки. Футболіст подарував своєму синові машину, точну копію Porsche 550. Машина була оснащена невеликим дизельним мотором, і її вартість перевищила 90 тис. євро.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Острів

Актор Джонні Депп зробив дружині Ванессі Параді незвичайний подарунок - романтичний уїк-енд на одному з Багамських островів. Вся справа в тому, що Депп попередньо купив острів. За маленьку ділянку суші на Багамах актор виклав близько 3 млн. дол. Крім ідеального білосніжного пляжу на березі Атлантичного океану, оточеного тропічної зеленню, Джонні гарантував собі і дружині повне усамітнення і відсутність преси - на острів можна добратися тільки на яхті або гідролітаку. Одного разу актор подарував своїй коханій туфлі, які носила Мерилін Монро. Для Ванесси цей подарунок має особливу цінність, оскільки голлівудська блондинка - її кумир.

У вигляді серця

Одного разу на Різдво Бред Пітт подарував тодішній дружині Дженніфер Еністон велику яхту вартістю 5,5 млн. дол.

Своїй теперішній дружині Анжеліні Джолі він купив замок у Франції. А потім Пітт подарував коханій острівець. Цей невеликий шматочок землі у вигляді серця став подвійним подарунком - не тільки на майбутнє Різдво, але й на минулий день народження Джолі. Вона була особливо схвильована тим, що два будинки на ньому розроблені улюбленим архітектором Бреда Пітта Френком Ллойдом Райтом. Анджеліна Джолі вирушила особисто подивитися острів і була вражена. Острів ідеально підходить для романтичного відпочинку або місця для сімейного свята. А те, що острів має форму серця, це дуже багато значить для них обох. Зараз це улюблений варіант відпочинку для їх великої родини.

Сніг

Подарунок, який ви робите самі собі, - найкращий, вважає Періс Хілтон - світська левиця і спадкоємиця величезної імперії готелів. Періс вирішила на минулий Новий рік привітати себе снігом. Їй дуже хотілося проїхатися з гірки, тому спеціальна служба доставки привезла кілька снігових заметів прямо на подвір'я її будинку. У скільки їй це обійшлося - залишилося загадкою. Дівчина зізналася пресі, що коли грошей багато і діаманти вже не викликають здивувань, хочеться звичайних людських радощів. А ось звичайний сніг викликав у світської левиці силу-силенну емоцій. Це не єдиний подарунок, який вона зробила собі сама. Гламурна світська левиця на Різдво в 2010 році подарувала собі рожевий Bentley Continental GT. Панель управління на капоті авто за 285 тис. дол. інкрустована діамантами.

300 подарунків

Багатодітна мама з Британії Емма Тапінг викликала обурення в соціальних мережах. Вона купила свої трьом дітям 300 подарунків і склала їх під ялинку. Та так, що саму ялинку виявилося не видно за подарунками.

Емма пояснює свій вчинок тим, що всі діти люблять подарунки, і чекають свят. І вона вирішила порадувати своїх діточок. На подарунки Емма витратила 2 тис. фунтів стерлінгів і ні трохи не шкодує про це. На кожну дитину вийшло по 100 подарунків.

Після перегляду фото ялинки з подарунками в мережі бурхливо обговорювали вчинок жінки. Було багато обурених і негативних відгуків серед батьків. Люди звинувачували британку в тому, що вона балує своїх дітей, і таким вчинком показує не найкращий приклад. На що Тапінг відповіла, що обов'язково викладе в мережі фото дітей з подарунками. Це покаже, наскольки її діти щасливі і задоволені.

Діаманти для Алли

Максим Галкін підніс для коханої дружини золоте кольє і обручку з величезними смарагдами і діамантами. Комплект обійшовся близько 400 тис. дол. Він любить балувати Аллу дорогими подарунками. Звичайно, Пугачову навряд чи можна чимось здивувати, але Максиму це вдалося. Алла Борисівна дуже любить дорогі речі. У неї величезна колекція дорогих і рідкісних прикрас. А фантазія Галкіна, схоже, ніколи не вичерпається. У відповідь Алла дарує Максимові не менш дорогі подарунки. Одним з перших дорогих подарунків був телефон ручної роботи з вісімнадцятикаратного золота, чорної шкіри і з керамічними кнопками марки VERTU.