Канадським депутатам з Ліберальної партії, яка зараз перебуває при владі в уряді, розіслали пакети із забороненою в країні марихуаною.

Відповідальність за ризиковану акцію з наркотиками взяв на себе активіст Дана Ларсен. Він вже давно виступає за легалізацію марихуани в Канаді, повідомило видання Vice.

Ларсен відправив всім 184 депутатам-лібералам пакетик з грамом марихуани і своєю книгою про історію канабісу. Активіст заявив, що розуміє незаконність свого вчинку. Він готовий порозумітися з поліцією і не боїться переслідування, оскільки один грам забороненої речовини є занадто малою кількістю для кримінальної справи.

"Я не думаю, що депутат Ліберальної партії буде дзвонити в поліцію. Але якщо і буде, я не думаю, що поліція прийде за мною через грам травички", - заявив Ларсен. У поліції Канади підтвердили, що вони не відкриють справу, якщо тільки не буде доведено, що активіст відправив всі 184 грами марихуани однією посилкою.

Читайте також: Новозеландський кіт приніс додому пакет з марихуаною

Популярні новини зараз
За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Нагадаємо, що Ліберальну партію Канади очолює Джастін Трюдо, який у жовтні був обраний прем'єр-міністром країни. Трюдо завжди був серед основних захисників суверенітету і територіальної цілісності України. Він зробив питання про допомогу українському народові одним з ключових у зовнішній політиці Канади.

Повністю або частково марихуана легалізована в Уругваї, Нідерландах, штатах Колорадо і Вашингтон (США), Чехії, Іспанії, Португалії, Данії.