Головний тренер мадридського Атлетіко Дієго Сімеоне прокоментував перемогу своєї команди в матчі-відповіді з Реалом (2:1), а також виліт з Ліги чемпіонів:

"Перші 25 хвилин забрали у нас багато сил. Було складно продовжувати в тому ж темпі. Нам протистояла чудова команда. Реал забив після першої ж нашої помилки. Бензема створив диво. І все ж перший тайм у нашому виконанні був чудовим.

Ми знаходимося в вищих ешелонах європейського футболу, для клубу це, безумовно, успіх. Ми виграли Лігу Європи, Суперкубок УЄФА, чемпіонат і Кубок Іспанії. За цей час ми здорово додали, але потрібно зробити ще кілька кроків вперед.

Ми віддали всі сили, як і в попередні роки. Сезони йдуть, але гравці продовжують рости. Я прокидаюся щодня і планую наші матчі - це додає мені мотивації. У наших гравців великі серця. Ми повинні клонувати їх. Ми вилетіли з турніру, але не програли. Це допоможе нам стати сильніше. Зробимо правильні висновки і будемо додавати", - сказав Симеона.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай.ua публікував короткий відеоогляд матчу Атлетіко - Реал.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Фото: Getty Images