Найудачливіший автомобіль, який побував у АТО, виставили на продаж, щоб зібрати гроші на лікування трьох тяжкопоранених бійців другої роти п'ятого батальйону ДУК ПС.

Про це на своїй сторінці в Facebook заявив військовий кореспондент Андрій Цапліенко.

Mercedes ML320 побував у Пісках, Донецькому аеропорту і шахті "Бутівка". Автомобіль героїчно вивозив поранених, підвозив боєукладку і побував там, звідки не поверталася навіть броньована техніка, написав журналіст.

Про найгарячіші точки АТО свідчать "бойові рани" машини.

Читайте також: Українцям дозволили не розмитнювати автомобілі

Популярні новини зараз
Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції "Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ
Показати ще

"З доповнень: шкіряний салон і двадцять п'ять отворів від куль різного калібру. Фарш неповний: кондиціонер перебитий осколком 120-мм міни. Комроти "Барс" ласкаво називає автомобіль "Наш коник" і віддає за символічну ціну, але тільки в хороші руки. Ось такий лот пропонується вашій увазі. Виручені гроші підуть на лікування трьох тяжкопоранених бійців другої роти п'ятого батальйону ДУК ПС ", - додав Цапіленко.

Однак військовим вдалося досягти своєї мети без продажу легендарного авто.

"Гроші для поранених зібрали... Тепер тільки одне питання, куди подіти "коника"?" - сміється журналіст.